femte dagen sjuk

igår borstade jag tänderna, första gången på 3 dagar. usch, evelina! men jag har faktiskt inte kunnat äta så mycket på några dagar och då behövs väl ingen tandborstning, eller? matlusten har varit som bortblåst, jag har mest levt på nyponsoppa och vatten. och sovit en hel massa på dagarna för att sedan sova väldigt dåligt på nätterna med feber och hosta.

jag skriver inte detta för att ni ska tycka synd om mig, nej jag mår faktiskt mycket mycket bättre idag! 
idag satsar jag på följande: äta mat, inte sova, duscha
jag satsar på att va frisk imorgon.


tacksam

just nu är jag en väldigt tacksam tjej. är så otroligt glad över människorna jag har runt omkring mig. alla är så speciella och så härliga. åh, vad glad jag blir. ville bara säga det. så, nu var det sagt. hejdå

obs

min mobil är trasig/kaputt/död och därmed alla nummer som såklart inte fanns på mitt simkort.
så, jag har samma nummer. men inte ditt, så skicka gärna!!! detta får mig att inse hur handikappad man känner sig utan mobil. sinnes.

idag ska jag fixa massa saker som behöver fixas. ska strax äta, sedan kasta mig iväg till affären och storhandla inför middagen imorgonkväll. sedan träffa amandis ikväll, om hon hör av sig dvs. eftersom jag inte kan görat. borde öva eftersom jag inte har hunnit göra det på hela veckan. alltså vad har jag gjort?! massor och inget.

.

Det finns människor som
kommer in i våra liv och lämnar det igen.
Det finns också människor som stannar en
stund och lämnar fotspår i våra hjärtan.
Och vi blir aldrig mer de samma.

jag vill lämna spår

Gå inte alltid dit vägen leder.
Gå istället där ingen väg finns
- och lämna spår.

Har haft en kikass-dag. lunchat med kära mor min och sedan ett helvärt besök hemma hos farföräldrarna. jag uppskattar verkligen alla möten jag får vara med om. helvärt, åh.

RSS 2.0